Lassers inhuren

Lassers voor uw (tijdelijke) vacatures

 • Uw vacature(s) komende week al ingevuld
 • 100% succes garantie met een gratis proefdag
 • Scherpe tarieven, inclusief vervoer & huisvesting

Lassers inhuren?

OrangeJobs is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitzenden van lassers uit binnen- & buitenland

We gaan ver zodat u de beste lassers kunt inhuren. Letterlijk, door ook buiten onze landsgrenzen gecertificeerde lassers te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Door het tekort aan vakbekwame en gecertificeerde lassers op de Nederlandse arbeidsmarkt, bieden wij ook lassers uit Oost Europa. Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie binden we de betere lassers uit zowel binnen- als buitenland en kunt u MIG, MAG, TIG en andere lassers inhuren om staal, aluminium, RVS en metaal te bewerken.

Maar liefst 94,8 % van de lassers voldeed aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Niet zonder reden is OrangeJobs uitgegroeid tot één van de grotere uitzendbureaus met lassers uit binnen- en buitenland.

Kies voor zekerheid

OrangeJobs beschikt als één van de weinige uitzendbureaus in de branche over alle beschikbare certificeringen en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. Belangrijker nog, los van alle certificeringen en accreditaties; wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

Lassers inhuren? OrangeJobs!

De belangrijkste redenen om te kiezen voor OrangeJobs:

 • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
 • Aan u de keuze: lassers uit Nederland of Oost Europa
 • Scherpe tarieven, desgewenst inclusief huisvesting en vervoer
 • 94,8 % van personeel voldeed aan de verwachtingen

Onze lassers kenmerken zich door:

 • Gecertificeerde lassers met veel ervaring en vakkennis
 • Geen taalbarrière; de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal sprekend
 • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 %)
 • Minimaal verloop (1,9 %)

Kennismaken met deze kandidaat?

Neem contact met mij op!
Margreet van der Giessen

0294 - 28 70 27
Stuur mij een e-mail

Inhuren lassers binnen 1 week

Voor iedere lasser vacature kunnen wij u binnen 1 week een selectie van geschikte kandidaten aanleveren. Allereerst maken we graag met u een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld van uw vacature(s) én de werkplek te krijgen.

Na dit gesprek gaan wij direct aan het werk en selecteren we alle geschikte uitzendkrachten in onze database met Nederlands personeel en/of uit Oost Europa. Aan u de keuze. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen met alle geschikte personen op basis van de functie eisen en wensen van u als opdrachtgever. In veel gevallen komen er slechts enkele personen door onze scherpe selectie en op basis van een referentiecheck bij 3 recente werkgevers selecteren wij vervolgens de beste kandidaten.

Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat. Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers (meer dan) tevreden over het inhuren van lassers via OrangeJobs.

Reacties van onze klanten

‘Met de technische uitzendkrachten van OrangeJobs maken wij roestvrij stalen productielijnen om gehele productie processen te automatiseren’.

‘OrangeJobs weet wat wij verwachten van medewerkers en zorgt keer op keer voor de beste uitzendkrachten, zowel op de werf als op kantoor.’

‘OrangeJobs biedt ons poedercoaters, lassers en vele andere technische vakkrachten om samen aan de mooiste projecten in heel Nederland te werken.’

‘De monteurs van OrangeJobs hebben de specifieke kennis en ervaring om onze bussen en treinen 24 uur per dag en 7 dagen per week te onderhouden.’

Op dit moment bouwt E.ON op de Maasvlakte een nieuwe centrale. ‘OrangeJobs levert ons vakkrachten met veel werkervaring en de juiste werkmentaliteit’.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang het uurtarief & maak kennis met de door u gewenste kandidaten.