Werving & selectie

Wanneer wij de opdracht krijgen geschikte kandidaten voor een bepaalde vacature te werven en te selecteren dan doen wij dit op basis van 'no cure, no pay' principe. Er wordt vooraf een fee overeengekomen tussen opdrachtgever en OrangeJobs B.V. die in rekening wordt gebracht bij indiensttreding van de geworven medewerk(st)er.

Wij beginnen met het definiëren van de functievereisten en het opstellen van een vacature tekst. Vervolgens gaan we op zoek naar kandidaten die aan de gestelde eisen voldoen. Wij benaderen kandidaten uit ons netwerk in binnen- & buitenland, plaatsen de vacature op jobboards en gebruiken onze social media kanalen.

Zodra wij geschikte kandidaten hebben gevonden screenen wij deze op basis van hun ervaring, vaardigheden, opleiding en persoonlijkheid. Na de selectie van geschikte kandidaten presenteren wij deze aan de opdrachtgever. Bij indiensttreding wordt de vooraf overeengekomen werving & selectie fee in rekening gebracht door OrangeJobs B.V.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan en besteed de werving en selectie van uw nieuwe medewerk(st)er uit aan OrangeJobs.

Reacties van onze klanten

‘Met de technische uitzendkrachten van OrangeJobs maken wij roestvrij stalen productielijnen om gehele productie processen te automatiseren’.

‘OrangeJobs weet wat wij verwachten van medewerkers en zorgt keer op keer voor de beste uitzendkrachten, zowel op de werf als op kantoor.’

‘OrangeJobs biedt ons poedercoaters, lassers en vele andere technische vakkrachten om samen aan de mooiste projecten in heel Nederland te werken.’

‘De monteurs van OrangeJobs hebben de specifieke kennis en ervaring om onze bussen en treinen 24 uur per dag en 7 dagen per week te onderhouden.’

Op dit moment bouwt E.ON op de Maasvlakte een nieuwe centrale. ‘OrangeJobs levert ons vakkrachten met veel werkervaring en de juiste werkmentaliteit’.