Uitzenden (fase A)

Medewerkers die van start gaan krijgen de eerste 52 weken een fase A uitzendovereenkomst met of zonder uitzendbeding. Dit contract wordt afgesloten tussen medewerker en OrangeJobs B.V. en vastgelegd in een overeenkomst van opdracht tussen opdrachtgever en OrangeJobs B.V.

In een fase A uitzendovereenkomst met uitzendbeding kan zowel de opdrachtgever als de medeweker de eerste 52 weken op elk moment aangeven te willen stoppen. Het loon is altijd gebaseerd op de inlenersbeloning en na 8 weken heeft de medewerker recht op pensioenopbouw. Na 26 weken geldt er voor de opdrachtgever en voor OrangeJobs een kennisgevingstermijn van 10 dagen. De opzegtermijn voor de medewerker in fase A blijft altijd één dag.

Een fase A uitzendovereenkomst zonder uitzendbeding is een uitzendovereenkomst van 4 weken of op maandbasis met een opzegtermijn gelijk aan de duur van de overeengekomen periode tot maximaal 52 weken. Het loon is altijd gebaseerd op de inlenersbeloning en na 8 weken heeft de medewerker recht op pensioenopbouw.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang het uurtarief & maak kennis met de door u gewenste kandidaten.

Reacties van onze klanten

‘Met de technische uitzendkrachten van OrangeJobs maken wij roestvrij stalen productielijnen om gehele productie processen te automatiseren’.

‘OrangeJobs weet wat wij verwachten van medewerkers en zorgt keer op keer voor de beste uitzendkrachten, zowel op de werf als op kantoor.’

‘OrangeJobs biedt ons poedercoaters, lassers en vele andere technische vakkrachten om samen aan de mooiste projecten in heel Nederland te werken.’

‘De monteurs van OrangeJobs hebben de specifieke kennis en ervaring om onze bussen en treinen 24 uur per dag en 7 dagen per week te onderhouden.’

Op dit moment bouwt E.ON op de Maasvlakte een nieuwe centrale. ‘OrangeJobs levert ons vakkrachten met veel werkervaring en de juiste werkmentaliteit’.