Technisch uitzendbureau

Al ruim 15 jaar helpen wij bedrijven met het invullen van (tijdelijke) technische vacatures

  • Weet technische vacatures in te vullen met ervaren vakkrachten uit binnen- & buitenland
  • Kies voor de persoonlijke aandacht van gespecialiseerd en gecertificeerd uitzendbureau
  • Alleen bij OrangeJobs: 100% tevredenheidsgarantie met een kosteloze proefdag

Technisch uitzendbureau OrangeJobs

Het is niet gemakkelijk om technische vacatures in te vullen om een piek op te vangen of op structurele basis jullie team te versterken. OrangeJobs is in de afgelopen ruim 15 jaar uitgegroeid tot dé specialist in het invullen van technische vacatures.

Van een ervaren lasser tot een machine operator, wij gaan ver om u de beste technici te bieden. Letterlijk, door zowel binnen als buiten onze landsgrenzen technisch personeel te zoeken en te selecteren. Maar ook in onze dienstverlening, dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Dankzij onze opgebouwde reputatie en onze persoonlijke aandacht binden we technisch personeel uit Nederland en Oost Europa en kunnen wij u de betere lassers, metaalbewerkers, CNC operators, monteurs, poedercoaters en ander technisch personeel aanbieden.

Maar liefst 94,8 % van het personeel voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Niet zonder reden is OrangeJobs in de afgelopen ruim 15 jaar uitgegroeid tot dé specialist in de metaal & techniek sector met het betere technisch personeel uit Nederland en Oost Europa.

Een greep uit onze kandidaten

Machine operator

Lees meer

Tig RVS Lasser

Lees meer

Poedercoater

Lees meer

Pijpfitter

Lees meer

Industrieel Spuiter Airless

Lees meer

Mig Mag Lasser

Lees meer

Volledig gecertificeerd

OrangeJobs beschikt over alle certificeringen en is lid van de ABU (Algemene Bond van Uitzendondernemingen), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd.

Deze certificeringen zorgen er niet voor dat uw vacatures ingevuld worden, maar zijn wel een bevestiging voor de manier hoe we te werk gaan. En dat doen we op een persoonlijke manier en gebaseerd op jarenlange ervaring en onze opgebouwde expertise.

Dat merkt u al vanaf het eerste gesprek in contact met de accountmanager die (h)erkent wat het vraagt om uw vacatures in te vullen met de juiste mensen. Die gemaakte afspraken nakomt. En die zorgt dat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst met OrangeJobs wilt blijven samenwerken om uw vacatures met succes in te vullen.  

Waarom OrangeJobs?

Benieuwd naar de 5 voornaamste redenen waarom onze opdrachtgevers kiezen voor OrangeJobs? Wij hebben het ze gevraagd:

  1. Duidelijk, eerlijk en er wordt snel geschakeld. OrangeJobs verstaat wat gevraagd wordt.
  2. OrangeJobs = kwaliteit. Het zijn vakkrachten mét ervaring die zelfstandig kunnen werken.
  3. Stabiele uitzendkrachten die hard werken en loyaal zijn (verzuim: 0,7% & verloop: 1,9%).
  4. De aandacht en klantgerichtheid van het OrangeJobs team (klanttevredenheid: 94,8%).
  5. Je kiest voor zekerheid. OrangeJobs is gecertificeerd en maakt afspraken 100% waar.

Reacties van onze klanten

‘Met de technische uitzendkrachten van OrangeJobs maken wij roestvrij stalen productielijnen om gehele productie processen te automatiseren’.

‘OrangeJobs weet wat wij verwachten van medewerkers en zorgt keer op keer voor de beste uitzendkrachten, zowel op de werf als op kantoor.’

‘OrangeJobs biedt ons poedercoaters, lassers en vele andere technische vakkrachten om samen aan de mooiste projecten in heel Nederland te werken.’

‘De monteurs van OrangeJobs hebben de specifieke kennis en ervaring om onze bussen en treinen 24 uur per dag en 7 dagen per week te onderhouden.’

Op dit moment bouwt E.ON op de Maasvlakte een nieuwe centrale. ‘OrangeJobs levert ons vakkrachten met veel werkervaring en de juiste werkmentaliteit’.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst maken we graag een (vrijblijvende) afspraak, bij voorkeur bij u op locatie, om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld te krijgen van de vacature(s) én de werkplek.

We gaan daarbij in gesprek over de eisen en wensen van de ideale kandidaat, de werkomstandigheden en datgene wat maakt dat de nieuwe medewerker ook goed past in jullie team. Daarnaast maken we ook afspraken over de verloning zodat dit overeenkomt met de geldende CAO. Dit leggen we vast in een overeenkomst van opdracht.

Vervolgens schrijven wij een vacature tekst om ons netwerk te informeren en benaderen we mogelijk geschikte uitzendkrachten uit Nederland en Oost Europa. Om de beste kandidaten te selecteren voeren we met iedereen een kennismakingsgesprek, voeren we eventuele testen uit en tenslotte doen wij een referentiecheck bij 3 recente werkgevers.

Deze kandidaten stellen wij voor waarbij u de uiteindelijke keuze maakt. Desgewenst regelen we vervoer en huisvesting in de buurt van de werkzaamheden zodat de medewerker flexibel kan meebewegen met eventueel overwerk en/of het werken in ploegen.

Niet zonder reden is 94,8% van onze opdrachtgevers méér dan tevreden over OrangeJobs als technisch uitzendbureau.

Breed aanbod technisch personeel

Van een gecertificeerde TIG RVS Lasser met 6 jaar ervaring tot een direct beschikbare poedercoater met 3 jaar ervaring. OrangeJobs heeft in de afgelopen ruim 15 jaar naam opgebouwd als technisch uitzendbureau en we kunnen u hierdoor snel in contact brengen met geschikte kandidaten voor iedere technische vacature.

Wij investeren in het gebruik van de meest effectieve recruitment tools, hebben een netwerk van recruiters in Oost Europa en hebben goed werkgeverschap bovenal hoog in het vaandel staan. Juist dat maakt dat technische vakkrachten graag met én bij OrangeJobs werken en wij voor u snel de juiste kandidaten kunnen vinden met de benodigde ervaring en kennis.

Waar zijn we actief?

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland en wij hebben kleinschalige huisvesting voor onze medewerkers in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar en Zoetermeer.

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk nadat de vacature is uitgezet?

Over het algemeen zijn we in staat om gekwalificeerd technisch personeel binnen 1 week te vinden en te matchen. Wij voeren zelf de sollicitatiegesprekken en doen benodigde testen op basis van de functie eisen en wensen. In veel gevallen komen er enkele personen uit de selectie en op basis van een referentiecheck selecteren wij de beste kandidaten. Deze kandidaten stellen wij binnen 1 week vanaf uw aanvraag voor, zodat u de keuze kunt maken voor de meest geschikte kandidaat.

Hoe selecteren jullie Oost Europese medewerkers?

We beschikken als gespecialiseerd technisch uitzendbureau over een uitgebreide database aan technische vakkrachten uit Oost-Europa. Onze recruiters zijn meertalig en kunnen in veel gevallen communiceren in de taal van herkomst, wat recruitment en referentie checks makkelijker en effectiever maakt.

Hoe weten jullie dat medewerkers vakbekwaam zijn?

We beschikken als technisch uitzendbureau over een pool van vakbekwame medewerkers die we zelf al goed kennen. Daarnaast worden nieuwe medewerkers uitgebreid gescreend door recruiters die in de moedertaal van de kandidaat kunnen communiceren. Het overleggen van relevante certificeringen en een referentiecheck vormt onderdeel van de selectieprocedure.

Welke certificeringen en kwaliteitskeurmerken hebben jullie?

OrangeJobs beschikt over alle beschikbare certificeringen die van belang zijn in de sector metaal & techniek en is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd

Welke ervaring hebben jullie in onze sector?

OrangeJobs is een technisch uitzendbureau met ruim 15 jaar ervaring in de metaal & techniek. We zijn een gespecialiseerd uitzendbureau met vakkennis. We kunnen ons daarom goed inleven in uw omgeving, situatie en behoeftes en het type vakkracht dat u zoekt.

Zorgen jullie voor vervoer en transport van hun woning naar het werk?

Ja, als gespecialiseerd technisch uitzendbureau weten wij hoe belangrijk het is dat medewerkers iedere dag op tijd op locatie verschijnen. Wij stellen vervoer te beschikking aan onze uitzendkrachten waardoor u zich geen zorgen hoeven te maken over woon-werk verkeer.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang het uurtarief & maak kennis met de door u gewenste kandidaten.