Pijpfitter

Pijpfitter: snel beschikbaar met ruim zes jaar werkervaring

  • Binnen enkele dagen beschikbaar
  • Gecertificeerd & ruime ervaring
  • Niet goed, geld terug garantie

Pijpfitter

Deze pijpfitter heeft ruim zes jaar werkervaring en is beschikbaar met enkele dagen. De pijpfitter heeft ruime ervaring in het monteren en samenstellen van diverse soorten en afmetingen pijpmateriaal. Hij kan goed tekening lezen en werkt nauwkeurig.

De pijpfitter is in het bezit van een MBO opleiding, een VCA certificaat, is collegiaal en heeft een flexibele werkhouding. Door zijn ruime ervaring breed inzetbaar.

Uiteraard kan OrangeJobs ook meerdere vergelijkbare pijpfitters leveren.

Over onze Pijpfitters

  • Gecertificeerd personeel met veel ervaring en vakkennis
  • Een zeer laag ziekteverzuim (0,7 %)
  • Minimaal verloop (1,9 %)


 

Beschikbaar per:

Binnen 1 week
  Nationaliteit:

Roemeense
Diploma/certificaten:

VCA
  Taalvaardigheid:

Communicatief Engels
Ervaring:

> 6 jaar
   

Kennismaken met deze kandidaat?

Neem contact met mij op!
Margreet van der Giessen

0294 - 28 70 27
Stuur mij een e-mail

Over OrangeJobs

We gaan ver om u de beste Pijpfitters te bieden. Letterlijk, door buiten onze landsgrenzen lassers te selecteren, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u al vanaf het eerste contact aan de telefoon.

Door het tekort aan ervaren en gecertificeerde pijpfitters op de Nederlandse arbeidsmarkt, bieden wij pijpfitters uit Oost Europa. Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie binden we de betere Roemeense pijpfitters.

Maar liefst 94,8 % van het personeel voldeed aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Niet zonder reden is OrangeJobs uitgegroeid tot een vooraanstaand uitzendbureau met gecertificeerde pijpfitters uit Oost Europa.

  • Volledig gecertificeerd: 100% zekerheid om fraude te voorkomen
  • Scherpe tarieven, desgewenst inclusief huisvesting en vervoer
  • 94,8 % van personeel voldeed aan de verwachtingen

Reacties van onze klanten

‘Met de technische uitzendkrachten van OrangeJobs maken wij roestvrij stalen productielijnen om gehele productie processen te automatiseren’.

‘OrangeJobs weet wat wij verwachten van medewerkers en zorgt keer op keer voor de beste uitzendkrachten, zowel op de werf als op kantoor.’

‘OrangeJobs biedt ons poedercoaters, lassers en vele andere technische vakkrachten om samen aan de mooiste projecten in heel Nederland te werken.’

‘De monteurs van OrangeJobs hebben de specifieke kennis en ervaring om onze bussen en treinen 24 uur per dag en 7 dagen per week te onderhouden.’

Op dit moment bouwt E.ON op de Maasvlakte een nieuwe centrale. ‘OrangeJobs levert ons vakkrachten met veel werkervaring en de juiste werkmentaliteit’.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang het uurtarief & maak kennis met de door u gewenste kandidaten.