Over OrangeJobs

OrangeJobs is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het uitzenden en bemiddelen van technisch personeel, productiekrachten en logistiek personeel uit Nederland en Oost Europa. En dit merkt u, want maar liefst 94,8 % van ons personeel voldoet méér dan aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Kwaliteit

We gaan ver voor u. Letterlijk, door buiten onze landsgrenzen uitzendkrachten te werven, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u in het eerste contact aan de telefoon, de snelheid van schakelen en de zorgvuldige selectie van uitzendkrachten.

Resultaat

Al jarenlang werken vele metaal, productie en logistieke bedrijven in het land met veel plezier én succes met ons samen. Wij vinden het belangrijk dat u op ons én op onze uitzendkrachten kunt bouwen. Niet zonder reden voldoet 94,8% van de uitzendkrachten.

Betrouwbaar

OrangeJobs beschikt over alle beschikbare certificeringen en is lid van de ABU, heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. En bovenal: wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

Persoonlijke aandacht

In het eerste telefonische contact merkt u al dat wij het verschil maken in onze dienstverlening. U krijgt één van onze ervaren collega's aan de lijn die (h)erkent wat het vraagt om uw vacatures in te vullen met de juiste mensen.

Vervolgens maken we een (vrijblijvende) afspraak bij u op locatie om persoonlijk kennis te maken en een goed beeld te krijgen van de vacature(s) én de werkplek.

We gaan daarbij in gesprek over de eisen en wensen van de ideale kandidaat, de werkomstandigheden en datgene wat maakt dat de nieuwe medewerker ook goed past in jullie team. Daarnaast maken we ook afspraken over de verloning zodat dit overeenkomt met de geldende CAO. Dit leggen we vast in een overeenkomst van opdracht.

Op de eerste werkdag wordt de uitzendkracht altijd vergezeld van uw persoonlijke accountmanager bij OrangeJobs. Deze accountmanager is er voor u om de voortgang te bewaken, tussentijds af te stemmen en periodieke evaluatie gesprekken te voeren.

Ook onze uitzendkrachten worden intensief begeleidt door een persoonlijke jobcoach. Iemand die hen wegwijs maakt in Nederland en een persoonlijke vraagbaak vormt om hen hier thuis te laten voelen en te helpen bij praktische zaken die geregeld moeten worden.

Cijfers waar we trots op zijn:

0,7 %

Ons ziekteverzuim

landelijk: 4,9 %

94,8 %

Tevredenheid over OrangeJobs

landelijk: 71 %

1,9 %

Ons verloop

landelijk: 10 %

Een greep uit onze kandidaten

Machine operator

Lees meer

Mig Mag Lasser

Lees meer

Poedercoater

Lees meer

Orderpicker

Lees meer

Heftruckchauffeur

Lees meer

Productiemedewerker

Lees meer