Detacheren (fase B & C)

Na maximaal 52 weken krijgen medewerkers een uitzendovereenkomst in fase B met een bepaalde contractduur. Dit contract wordt afgesloten tussen medewerker en OrangeJobs B.V. en vastgelegd in een overeenkomst van opdracht tussen opdrachtgever en OrangeJobs B.V.

Hierbij geldt de wettelijke opzegtermijn voor zowel de opdrachtgever als voor OrangeJobs. Deze opzegtermijn is één maand voor medewerkers die korter dan vijf jaar in dienst zijn en twee maanden wanneer zij tussen de vijf en tien jaar in dienst zijn.

Medewerkers kunnen tot maximaal zes contracten voor bepaalde tijd krijgen binnen een periode van drie jaar. Het loon is altijd gebaseerd op de inlenersbeloning. Medewerkers hebben recht op plus pensioen en bij ziekte recht op doorbetaling van 90% van het loon in het eerste jaar en 80% in het eventuele tweede jaar.

Na een periode van maximaal drie jaar krijgen medewerkers een uitzendovereenkomst in fase C voor onbepaalde tijd. Net als in fase B hebben medewerkers recht op pensioen en wordt bij ziekte in het eerste jaar 90% van het loon doorbetaald en 80% in het tweede jaar.

Een uitzendcontract in fase C voor onbepaalde tijd kan worden opgezegd rekening houdend met de wettelijke opzegtermijn of de termijn die is afgesproken tot maximaal zes maanden.

Snel het juiste personeel nodig?

Vraag een offerte aan, ontvang het uurtarief & maak kennis met de door u gewenste kandidaten.

Reacties van onze klanten

‘Met de technische uitzendkrachten van OrangeJobs maken wij roestvrij stalen productielijnen om gehele productie processen te automatiseren’.

‘OrangeJobs weet wat wij verwachten van medewerkers en zorgt keer op keer voor de beste uitzendkrachten, zowel op de werf als op kantoor.’

‘OrangeJobs biedt ons poedercoaters, lassers en vele andere technische vakkrachten om samen aan de mooiste projecten in heel Nederland te werken.’

‘De monteurs van OrangeJobs hebben de specifieke kennis en ervaring om onze bussen en treinen 24 uur per dag en 7 dagen per week te onderhouden.’

Op dit moment bouwt E.ON op de Maasvlakte een nieuwe centrale. ‘OrangeJobs levert ons vakkrachten met veel werkervaring en de juiste werkmentaliteit’.